Bemutatkozás

Vállalkozásunk célkitűzése

Vállalkozásunk megalapításával azt a célt tűztük ki magunknak, hogy komplex prototípus és kisszéria gyártással foglalkozó szolgáltatáscsomagot tudjunk kínálni partnereinknek.

Ennek megfelelően vállalatunkon belül rendelkezésünkre áll minden ahhoz szükséges technológia, melyek segítségével puszta elgondolásból akár a sorozat gyártásig végig tudunk vinni egy projektet.

A teljes tervezési és gyártási folyamatban legjobb tudásunkat adjuk, munkánkra jellemző a mérnöki látásmód és precizitás.

Főbb tevékenységeink címszavakban

  • Vákuum öntés - kisszériás gyártás 
  • egyedi és széria autó-plakettek, felni közepek és alkatrészek gyártása 3D nyomtató technológiával
  • műanyag prototípus gyártás 3D nyomtató technológiával (FDM, SLS, SLA)
  • számítógépes alkatrésztervezés (CAD)
  • 3D scannelés

 

Alapító tagok

Nagy Dávid

BSC-s és MSC-s járműmérnöki diplomát szereztem a BME-n. A BSC-s évek alatt tagja voltam az egyetem Formula Student csapatának, ahol a 2012-es belsőégésű motor szárazkarteres rendszerét terveztem meg. 2014-ben versenymérnökként részt vettem a Lotus Ladies Cup versenysorozatában. Több mint egy éven át voltam az AVL Autókut Kft végeselemes analízis-,  és szelepvezérlés kinematikai analízis gyakornoka. Diplomaterv témám egy Porsche 930 Turbo feltöltött motorjának korszerűsítése volt a Mashmotor Kft gyakornokaként.  Az egyetem mellett régóta foglalkozok belsőégésű motorok teljesítmény növelésével (pl.: léghűtéses boxermotor, 1.8 20V turbómotor). Nagy tapasztalatra tettem szert a 3D nyomtatási technológiák terén.

 

Reitinger Máté

BSC-s Járműmérnöki tanulmányaim folyamatban vannak az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépészmérnöki karánál. Az egyetem Shell ECO maraton motorfejlesztő csapatában való részvétel mellett az autóhoz tartozó egyedi aktív fékpad megalkotásában is részt vettem. A motor fékpad és az autóban lévő motor vezérlésének vizsgálatával és tervezésével kapcsolatban TDK dolgozatot készítettem. Az egyetem mellett több egyedi tervezésű, átalakított, nagy teljesítményű VW léghűtéses Bogár és Porsche motort építettem, és restauráltam. 2014-ben versenymérnökként részt vettem a Lotus Ladies Cup versenysorozatában. Nagy tapasztalat a 3D nyomtatási technológiák terén.